Щоб «не ходити під статтьою» - управління ЖКГ подало в суд на рішення Рівнеради, якого рівняни добивалися понад півроку

Таким чином, начальник управління Ярослав Сахнюк знімає з себе відповідальність за, нібито, незаконне рішення міськради

Управління ЖКГ оскаржуватиме у суді рішення Рівнеради щодо приватизації гуртожитку на вулиці Небесної Сотні. Про це сьогодні заявили мешканці гуртожитку. Вони прийшли на сесію, аби запросити депутатів на судове засідання, говорить старший по будинку Юлія Кожома:

 

- Ми прийшли запросити депутатів на судове засідання, тому що управління ЖКГ подало в суд на міську раду для того, щоб скасувати рішення міської ради про приватизацію гуртожитку. Менше з тим, в бюджеті міста з’явилося 100 тисяч гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації по будинку на вулиці Небесної Сотні, 6а. Тобто, всьому місту виділяють кошти на капремонти, на покрівлю, на водовідведення і водопостачання  - нам знову виділяють 100 тисяч на папери. Ми ці гроші не просили.

 

Своєю чергою, міський голова Рівного Володимир Хомко каже, що знав про таке рішення управління ЖКГ і цілком його підтримує. Адже таким чином, начальник управління ЖКГ Ярослав Сахнюк зніме з себе відповідальність за незаконне, на думку Володимира Хомка, рішення Рівнеради. І у разі якщо гуртожиток зруйнується – відповідатиме суддя:

 

- Знав. Але, це питання не до мене, а до Ярослава Сахнюка (начальника міського управління житлово-комунального господарства, - ред.). Рішення, яке прийнято міською радою незаконне, з точки зору Сахнюка і я ближче до нього. І якщо зараз суд прийме рішення, що воно законне – то буде суддя відповідати. Може і нічого не станеться, може цей гуртожиток ніколи не завалиться, але суддя повинен знати, що він винесе рішення, він буде «ходити під статтьою».  А Сахнюк не буде «ходити під статтьою». Сахнюк себе просто прикрив. Я цієї вказівки йому не давав, але, будучи на його місці – зробив би точно так само.  

 

Щодо ста тисяч на проектно-кошторисну документацію Володимир Хомко зауважив, що одразу після рішення суду буде відомо, чи почнуть ремонт у гуртожитку. Якщо управління ЖКГ виграє суд – ремонтні роботи розпочнуть за міські гроші.

Нагадаємо, мешканці цього гуртожитку понад півроку добивалися приватизації своїх помешкань і невизнання їхнього гуртожитку аварійним.

До речі, судове засідання заплановане на 31 березня о 14:15 у Рівненському міському суді на вулиці Шкільній.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень