Щоб не долати сотні метрів: на сарненському кільці просять переходи

Аби пішоходи не наражали себе на небезпеку

Облаштувати пішохідні переходи на круговому перехресті Костромська – Гагаріна – Льонокомбінатівська – Польова просить рівнянин Василь Куницький.

Відповідну петицію він зареєстрував на сайті Рівнеради:

- Прошу рішення Рівненської міської ради та відповідних органів місцевого самоврядування щодо облаштування пішохідних переходів з позначенням дорожньої розмітки та встановленням дорожніх знаків на вулицях: 

 

Костромська, Гагаріна, Льонокомбінатівська (кругове перехрестя Костромська – Гагаріна – Льонокомбінатівська – Польова) - для забезпечення дотримання правил дорожнього руху.

Чоловік зазначає, що люди часто переходять тут дорогу, адже до найближчих пішохідних переходів іти далеко і не завжди зручно.

Дотримуючись правил дорожнього руху при перетині цих вулиць на перехресті, пішоходам потрібно долати відповідно: вул.Льонокомбінатівська – 200 м, вул.Гагаріна – 400 м,  вул.Костромська - 800 м до пішохідних переходів.

Ініціатор петиції просить долучитися до збору підписів і підтримати звернення. Поки тих, хто його підписав, 6 із 300 необхідних для розгляду.

Ознайомитися із петицією можна тут.

Дата завершення збору підписів - 26 серпня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень