Щоб діти-чорнобильці не були голодними в школі: вихід від керівника Рівненщини

Голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко вважає, що потрібно внести зміни до організації дитячого харчування

У радіаційно забруднених районах області раніше учнів безплатно годували у школі. Втім, через те, що учасники тендерів на здійснення харчування школярів, які програли торги, регулярно оскаржують результати закупівель, тепер дітей Чорнобильскої зони роками не харчують. 

Голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко запропонував спосіб вирішення проблеми. Написав про нього у соцмережі Фейсбук:

пропоную: з метою пришвидшення проведення тендерів внести зміни до законодавства щодо спрощення процедури, зокрема можливості розгляду скарг на регіональному рівні та передати функції з організації безплатного харчування дітей на обласний рівень.

З цією пропозицію Олексій Муляренко звернувся до Міністра соціальної політики України Андрія Реви. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень