«Щоб ти провалився, жмот»: у Києві бабуся придумала спосіб наживатися на відвідувачах супермаркетів

Пенсіонерка-жебрачка їздить на таксі з повними пакетами їжі

 

 

У Києві пенсіонерка придумала спосіб шахрайства, просячи відвідувачів супермаркету допомогти їй оплатити покупки. У підсумку за день «роботи» літня жінка отримує у такий спосіб до тисячі гривень, видані їй небайдужими.

Про це передає "Київ Оперативний" на сторінці в Facebook.

– Йду в магазин і бачу - стоїть бабуся з возом і кульками, просить грошей. Далі бачу, як за нею приїжджає таксі. Почав знімати відео.

 

Касир з «Новуса» сказав, що вона «постійний клієнт» і просить оплатити покупки.

 

Зі слів касира - 900 гривень на день на покупках вона має, а якщо пощастить - і більше. Плюс те, що небайдужі люди дають, - йдеться в публікації.

Бабусю зняв на телефон один з покупців, коли та під вечір, попередньо затоварившись таким чином, поїхала на таксі. Чоловік перед цим «позичив» пенсіонерці 20 гривень на її прохання. А пізніше побачив, як та викликала транспорт, і помчала в ніч. Сталося це коло супермаркету Novus на Броварському проспекті, 17.

– Тобто ви щойно у мене просили 20 гривень, а зараз на таксі сідайте? Це зручно так? Ви так звикли - позичати гроші, а потім на таксі сідати? - запитував у жінки обурений киянин.

У відповідь жінка, сідаючи в таксі, просто відповідала «так-так», не сперечалася і не обтяжувала себе виправданнями, і додала наостанок: «баба розтратилася».

– Ну звичайно... Добре люди заробляють. Чому я так не заробляю? - дивується чоловік такому нахабству.

У мережі деякі жителі столиці впізнали бабусю, і стали ділитися власним досвідом спілкування з нею, тільки в інших магазинах:

– До мене підходила в Мегамаркеті на Олімпійській. У кошику - салямі, хурма, виноград... кажу їй, мовляв - як для жебрака у неї недешеві продукти, і запропонував купити щось простіше... типу хліба, молока, яєць.  На що почув: «...щоб ти провалився, жмот».

 

– Ха-ха, вона щодня в магазині з повним візком, хапає молодь, щоб їй оплатили. І не помиляється ж.

 

– Я через таких і перестав подавати.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень