Щоб не казали на вас задрипанка: Два місця, де обов'язково треба прибрати до початку осені

Порядок має значення

Осінь повертає більшість людей в оселі, адже прохолодні дні та часті дощі не дають довго гуляти на вулиці. Щоб ваш відпочинок вдома не псував настрій і хаос не висмоктував енергію, треба провести у домі генеральне прибирання.

Тоді й можна буде зварити глінтвейну і запросити гостей на вечерю. Однак досвідчені господині кажуть, що варто прибирати не лише те, що помітно неозброєним оком, а «копнути» глибше.

Комора

Гарною ідеєю буде організувати місце в коморі. Повикидайте зіпсовані продукти, поприбирайте, звільнивши місце для сезонної їжі. Викиньте будь-які протерміновані продукти, щоб звільнити місце для нових.

Те саме стосується вашого холодильника та морозильної камери. Варто розморозити морозилки і навести у шухлядах лад.

Шафа з одягом

Далі настав час зазирнути у шафи та прибрати речі, які ми давно не одягали. Також заховайте літній одяг і взуття. Подумайте про те, щоб продати або віддати речі, які ви не носите. Безжальне прибирання перед тим, як покласти щось нове до гардероба, безумовно, полегшить організацію маленької шафи з великою кількістю одягу.

Експерти радять придбати додаткові контейнери для прибирання шафи, щоб пришвидшити цей процес. Та найкращий варіант – це великі вакуумні пакети, які займають мало місця та набувають зручної форми.

Джерело: 24tv

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень