Що «зробили» забудовнику з Грушевського у Рівному за незаконну парковку?

Забудовник забрав тротуар, і фактично «викинув» перехожих на дорогу

Ситуацією із облаштуванням території біля новозбудованого житлово-офісного будинку на вулиці Михайла Грушевсього у Рівному зацікавився активіст Сергій Ковальчук.

Він запідозрив, що забудовник вирішив облаштувати собі парковку за рахунок газону і тротуару.

До того ж, такий благоустрій завадить облаштуванню на Грушевського велодоріжки.

Зокрема Сергій Ковальчук пояснив, що якщо замостити цю ділянку, то вона вся буде використовуватися як парковка, і люди йтимуть проїзною частиною, наражаючись на небезпеку і відчуваючи ще більший дискомфорт.

Тобто такий благоустрій буде шкідливим, спонукатиме до порушень ПДР і не повинен бути реалізований.

На ситуацію відреагував перший заступник мера Рівного Віталій Герман. Вжитих заходів, а це розмова із забудовником, чиновник вважає достатніми. Ось, що журналісту «Радіо Трек» повідомив Віталій Герман:

Він (забудовник – ред.) демонтував асфальтне покриття, демонтував бордюр і хотів зробити собі парковку. Зараз забудовник повернув бордюри на своє місце. І тут проводиться благоустрій. Ми вирішили все мирним шляхом, без жодних особливих санкцій. Лише був один припис управління ЖКГ, який зобов’язує забудовника повернути все на свої місця. Сьогодні можу сказати, що забудовник виконує свої вимоги.

Зауважимо, що працівники патрульної поліції склали на забудовника два протоколи за порушення норм і стандартів та за пошкодження елементів благоустрою, а саме за пошкоджене асфальтне покриття на тротуарі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень