Що збудували на Рівненщині за рік

У 2018-му

Нові школи, дитсадки, дороги та амбулаторії – протягом минулого року на Рівненщині багато будували. Найбільший обсяг роботи в області стосувався саме будівництва. Такі підсумки оголосили на колегії Рівненської ОДА.

Значних успіхів влада області досягла, зокрема, в розвитку закладів освіти, розповідає голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко:

Торік 450 дітей змогли піти в садок, бо були створені чи відремонтовані приміщення. Придбали 29 шкільних автобусів. У 2018 році в області завершили всі довгобуди – школи, які стояли по кілька десятків років. Також ми продовжуємо будувати дитсадки та школи по всій території області.

 

Однак найбільше все ж будується на півночі області. Будуються школи в Рокитнівському, Володимирецькому, Млинівському, а також у Рівненському районах. Завершується будівництво давно очікуваних перших пускових комплексів шкіл у селах Степангород, Озерці й Старе Село. Почали будівництво трьох нових шкіл.

Окрім того, на Рівненщині побудували половину із 33-х запланованих інклюзивно-ресурсних центрів. Там надають педагогічно-психологічну допомогу особливим дітям. Окрім того, Рівненщина - одна з перших за темпом будівництва сільських амбулаторій.

34 заплановані майже побудували. Також реконструювали 89 вже наявних закладів первинної медичної допомоги. Окрім того, в Рівненській області за минулий рік відремонтували майже 50 кілометрів доріг загального користування та десятки вулиць в населених пунктах.  

Розпочалися будівництва спортивних майданчиків, стадіонів і спорткомплексів. Найбільший – це спорткомплекс на Макарова. Роботу над ним не могли розпочати протягом 10 років. В цьому році продовжиться будівництво його першого корпусу, і вже планується другий – великий професійний басейн.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень