Що заважає рівненським шляховикам ремонтувати дороги

На сьогодні це - погода

Рівненські шляховики вже не виконуватимуть капітальних ремонтів доріг у обласному центрі до кінця цього року.

Зважаючи на погіршення погодніх умов, у планах Рівненського шляхово-експлуатаційного управління лише дрібні об‘єкти вартістю 40-50 тисяч гривень – каже керівник структури Віктор Климук.

Також через опади нині шляховики не вкладають асфальт, а проводять підготовчі роботи – з фрезерування, встановлення бордюрів, влаштування щебеневої основи. Детальніше про ремонти – Віктор Климук.

На таку погоду як сьогодні ми продовжуємо підготовчі роботи. В нас є кілька об‘єктів поточного ремонту – вул.. Поліщука – влаштування бордюрів і пішохідної зони, зупинка громадського транспорту на вул.. Волинської дивізії, центральна міська лікарня.

Також, за словами Віктора Климука, після бюджетної децентралізації, зникла проблема з фінансуванням – тепер гроші з місцевого бюджету надходять вчасно. Тож зникла і  проблема, коли протягом року кошти не виділялися, а надходили лише в листопаді-грудні, тож і ремонти потрібно було проводити вже за несприятливих погодніх умов, аби виділені суми освоїти.

Нагадаємо, з дня на день має розпочатися ремонт дороги у Колоденці. У вівторок Служба автомобільних доріг не стала розпочинати роботи, через опади.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень