Рівняни стануть першими, кому Ірванець відкриє таємницю. Вже сьогодні

Зокрема, таємницю свого нового роману

У понеділок, 30 січня, на 18:00 до Рівненської обласної бібліотеки запрошує ГО “Література.РВ”. Спеціально для рівнян підскарбій літературного угруповання Бу-Ба-Бу прочитає уривок зі своєї майбутньої книги, вихід якої планується на травень. Серед її героїв читач зможе зустріти діячів культури різних часів — часто неочікуваних, часом добре знаних.

Письменник зазначає:

Це буде роман в жанрі альтернативної історії. Про Харків 30-их років. Тільки з тією різницею, що Україна відстояла незалежність від СРСР. Це Українська соціалістична держава зі столицею не у Києві, а у Харкові. Це все, що про нього наразі можу сказати.

Автор вже писав твори у такому жанрі: антиутопія “Рівне/Ровно” (2001) розповідала про альтернативну історію України після 1991 року. Останній повноцінний роман Олександра Ірванця «Хвороба Лібенкрафта» вийшов аж у 2010 році. У програмі заходу також читання віршів зі збірок “Вибране за 33 роки” та “Санітарочка Рая”. 

Вхід вільний (за обов’язковою реєстрацією).

Дата: 30 січня.

Початок о 18:00.

Місце: Рівненська обласна бібліотека, “Світлиця” (вул. Короленка, 6; 4-й поверх).

Організатори заходу: ГО “Література.РВ”.

Додаткова інформація: (099) 705 91 47 – Іванна, керівник прес-центру.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень