Що таке 5-зірковий Bridge Тower у Рівному?

Біл-борди з великими 5-ма зірками з’явилися у місті. Як виявилось, це реклама не нового готелю, а житлового комплексу

Сайт Радіо Трек вирішив поцікавитись у компанії-забудовника «Стоград», яка, власне, і розмістила ці біл-борди по місту, що ж це за п’ятизірковий житловий комплекс Bridge.

Менеджер компанії «Стоград» розповідає:

Bridge Тower  - це перший будинок у Рівному зі статусом 5 зірок. Основною причиною цього стала наявність вхідної групи з консьєрж-холом, як у 5-зірковому готелі. Аналогів у нашому місті поки немає.

 

При дослідженні ринку ми виявили, що житло комфорт- та бізнес-класу користується хорошим попитом, після чого вирішили проектувати будинок саме такого рівня: «комфорт-клас», але зі зручностями – «бізнес».

 

Тому родзинкою будинку, по факту, і став консьєрж-сервіс. Він відповідатиме за порядок та безпеку у будинку, стежитиме за відеокамерами, паркінгом, прибудинковою територією, «фільтруватиме» людей, які заходять у комплекс. Також можна буде скористатись такими послугами, як виклик таксі, замовлення квитків на літак, їжі додому, кур’єрська доставка квітів чи будь-якого подарунка, виклики служби клініг-сервісу (прибирання) і т.д.

Bridge Тower розташований у центрі міста, біля мосту на вулиці Степана Бандери. Будувати його розпочали півроку тому. Розрахований він на 170 квартир. Це одно-, дво-  три- кімнатні та квартири зі смарт-плануванням.

Висота житлового комплексу сягатиме 14 поверхів. Це буде найвищий у місті будинок. Завдяки цьому з верхніх поверхів відкриватимуться особливо красиві краєвиди.

Менеджер говорить:

Ми жартуємо, що бонусом до купленого житла у нас буде мальовничий вид з вікна. Адже з однієї сторони будинку відкриватиметься панорама на гідропарк, водойму у ньому, річку Устю, стадіон “Авангард” та на приватний сектор. З іншої – на центральну частину міста, вулицю С. Бандери, Чорновола, на Лебединку та парк  імені Шевченка. До речі, висота у 14 поверхів не становитиме проблеми для мешканців. Адже будинок буде облаштований сучасними швидкісними ліфтами. До того ж, їх буде аж чотири.

Ліфти спускатимуться також у підвальний поверх будинку, де буде розташований підземний паркінг. Особливість його полягатиме не тільки у дизайні внутрішнього оформлення: тут ще й будуть місця для електромобілів з можливістю їх підзарядки. Окрім підземного, у Bridge Тower буде ще й наземний паркінг. Загалом обидва - на 90 автомобілів. Також біля житлового комплексу будуть  парковки для велосипедів, мотоциклів та квадроциклів.

Відрізнятиметься Bridge Тower від інших будинків міста і ретельно продуманим плануванням квартир. У них не буде нічого зайвого, просторі балкони, високі стелі. Також тут збудують квартири зі смарт-плануванням: це максимально продумане житло маленької площі, у якому кожен квадратний метр використаний корисно, так, аби зробити цю квартиру затишною та комфортною. 

Bridge Тower - це ще й тепле взимку і економне житло. Бо кожну квартиру тут облаштують системою індивідуального опалення і двокамерними енергоефективними вікнами. А щоб захистити мешканців від пожеж і проникнення сторонніх, у квартирах встановлять протипожежні та протизламні двері.

Також  великий плюс Bridge Тower - це його розташування. Розвинена інфраструктура - магазини, кафе, салони краси, продуктовий ринок, перукарні та інше.

 

На відстані витягнутої руки - поліклініка, фітнес-центри, чимало спортивних майданчиків. Також зовсім поруч розташовані дитячі садочки, школи та профільні ліцеї, що є дуже важливим для молодих сімей. А раптом ви захочете відпочити від міської метушні - у 5 хвилинах ходьби розкішні парки та сквери, дитячі майданчики, де можна відволіктися від щоденних клопотів, проїхатися на велосипеді, провести час з дітьми або погуляти зі своїм домашнім улюбленцем. Тож розумна людина такі плюси достойно оцінить.

 

Тим паче, що вартість нашого житла з урахуванням усіх його переваг – 600 доларів за 1 кв. метр.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень