Що сказав представник Нацради про телебачення у Дубні

Дмитро Тарасюк розкрив секрети роботи підпільного провайдера з Дубна

Нагадаємо, у поліції повідомили про те, що у Дубні чоловік з дружиною займалися незаконною ретрансляцією телеканалів у кабельних мережах.

Представник Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення в Рівненській області Дмитро Тарасюк пояснив, що «провайдер» працював без ліцензій з 2004 року і мав майже півтори тисячі абонентів у Дубні.

Повідомляє Дмитро Тарасюк:

Із такими каналами як, наприклад, «Інтер», «1+1» та «СТБ» треба складати спеціальні угоди. Аби транслювати ці канали, треба укладати угоди або із правовласниками, або із дистриб’юторами цих каналів в Україні. З боку малого підприємства «Барви» були порушення, а саме відсутність вищезгаданих договорів. До слова, без документів відповідних підприємство працювало із 2004 року. Днями на підставі рішення суду кіберполіція області вилучила техніку, якою власне і проводилась ретрансляція телеканалів.

За словами представника Нацради, послугами нині «прикритого» малого підприємства «Барви» користувалось чимало жителів Дубна.

За словами Дмитра Тарасюка, у Дубні триватиме безкоштовне переключення абонентів малого підприємства «Барви» до іншого провайдера – «Вільне слово з України».

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що провайдер «Тріолан» у Рівному не зможе транслювати телеканали групи «Inter Media Group».

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень