Хлопці та дівчата з Рівного стрілятимуть у Львові (ФОТО)

У випадку масштабного військового наступу саме ці люди захищатимуть мирних мешканців

У Львові розпочались військові збори з підготовки резервістів. У 2 Галицькій бригаді Національної гвардії України розпочались збори з підготовки резервістів.

Про це повідомила офіцер групи інформації і комунікації, молодший лейтенант Аліна Новікова:

З нашою військовою частиною укладали контракт в більшості випадків ті, хто проходив тут строкову службу, або проживає на територіях, де постійно дислокується бригада. Відповідно це Львів та область, Закарпатська, Рівненська та Тернопільська області. Серед резервістів є й ті, хто не проходив взагалі строкової служби. Наразі чоловікам, які виконали обов’язки служби у резерві протягом першого та другого контрактів, вони звільняються від призову на строкову військову службу.

До Львова приїхали ті, хто раніше уклав із частиною контракт про службу у військовому резерві, та ті, кого було звільнено у запас після проходження військової служби за призовом під час мобілізації або строкової військової служби у лавах НГУ та перебувають на військовому обліку у військових комісаріатах без укладання контракту.

Усі військовослужбовці прибули з різних куточків України. Тут, поблизу Львова, вони будуть перебувати протягом двох тижнів. Вдома за ними зберігаються робочі місця та заробітна платня.

За період проведення зборів з військовослужбовцями будуть проведені заняття з професійно-психологічної допомоги, загальновійськової підготовки, тактичної медицини, вогнева підготовка з виконанням вправ навчальних стрільб.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень