Що робити з бункером Коха – запитають у експертів

Тепер щодо приміщення, що поблизу краєзнавчого музею, проводитимуть експертні слухання

Відповідно до конкурсних вимог оренди комунального майна управління культури і туризму оголошує експертні слухання, що стосуватимуться об`єкту «Бункер Еріка Коха», який розташований поблизу Рівненського обласного краєзнавчого музею.

Під час цієї зустрічі орендар представить план створення та облаштування музею та своє бачення розвитку проекту, як туристичного об'єкту. Розповідає начальник міського управління культури і туризму Тарас Максименко:

Експертні громадські слухання відбудуться 11 травня об 11:00. Тут будуть зацікавлені особи, архітектори, археологи, історики. Зараз цей об’єкт – в оренді. Громадські експертні слухання допоможуть визначити подальшу долю бункера.  Головне - захистити цю територію і сам бункер від загрози знесення та імовірної побудови на його місці чергової багатоповерхівки.

Максименко також повідомив, що із бункером є певні проблеми. Зокрема, приміщення часто затоплює. Цю проблему нібито пообіцяв вирішити орендар бункера, син відомого у Рівному колекціонера старовини Сергія Шабаліна, якого так само, як і батька, звуть Сергієм.

Раніше ми повідомляли про те, що за оренду бункера Сергій Шабалін молодший платить майже 9 тисяч гривень на місяць. Але в майбутньому планує приміщення викупити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень