Що робити, якщо «Дія» — не діє: інструкція для рівнян (ФОТО)

Від сервісного центру МВС Рівненщини

Фото ілюстративне

У четвер, 6 лютого, українцям стали доступні електронні посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу в мобільному застосунку «Дія».

- Почали використовувати застосунок «Дія», проте зіткнулись з проблемою зображення актуальних особистих даних в електронному посвідченні водія чи свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу, відсутністю фотографії чи документів?

 

Онлайн-сервіс Міністерства внутрішніх справ «Електронний кабінет водія» запровадив послугу уточнення даних, що дозволяє провести верифікацію цих документів, — повідомила речниця сервісного центру МВС на Рівненщині Ярослава Княжинська.

Тепер електронний кабінет водія надає громадянам можливість скористатися онлайн-послугами:

уточнення даних у реєстрі посвідчень водіїв;

 

уточнення даних у реєстрі свідоцтв про реєстрацію транспортного засобу.

Сервіс дозволяє громадянам подати заяву про коригування неточностей у реєстрах МВС та оперативно доповнити наявну в них інформацію.

[media=171034]

Отже, якщо у вас виникла проблема з е-посвідченням водія чи е-свідоцтвом у застосунку «Дія», вам необхідно авторизуватися в електронному кабінеті водія та скористатися послугою уточнення даних.

Алгоритм дій:

перейти із застосунку «Дія» в електронний кабінет водія, авторизуватися;

 

заповнити всі поля необхідними даними (автоматично заповнюються наявні у базі дані, в які можна внести виправлення);

 

завантажити файл із зображенням обох сторін документу у форматі .jpg;

 

надіслати електронну заяву до сервісного центру МВС для обробки.
 

Працівники сервісних центрів МВС опрацьовують отримані електронні заяви та вносять зміни до Єдиного державного реєстру транспортних засобів МВС.

У випадку виявлення додаткових неточностей або відсутності фотографії громадянина, його запросять особисто звернутися до будь-якого сервісного центру МВС.

Внесені до Єдиного державного реєстру транспортних засобів МВС дані автоматично оновляться та будуть показані в електронному кабінеті водія та застосунку «Дія».

Запровадження такого сервісу дозволить підвищити якість даних у Єдиному державному реєстрі транспортних засобів МВС. Надалі завдяки цьому більше громадян зможуть отримувати адміністративні послуги онлайн, заощадити свої час і сили.

Зауважимо, що послугу верифікації даних також можна отримати особисто, звернувшись до зручного за розташуванням сервісного центру МВС.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень