Що подивитися на свята: кращі новорічні фільми

У новорічно-різдвяні свята хочеться вірити у диво і у все хороше. Підбірка тематичних фільмів обов'язково налаштує вас на потрібний лад.

«Щоденник Бріджит Джонс» (2001)

Кожен з нас хоча б раз у житті давав собі обіцянку почати в новому році нове життя - точнісінько як одна чарівна мешканка Лондона. Бріджит Джонс почала вести свій знаменитий щоденник якраз 1 січня. І незважаючи на те, що події, описані в ньому, не обмежуються періодом зимових свят, ця дотепна комедія вже давно поповнила список кращих новорічних фільмів усіх часів і народів.

 

«Інтуїція» (2001)

Сповнена лірики мелодрама «Інтуїція» - це фільм про тих і для тих, хто вірить в долю і в новорічне диво. Зустріч двох незнайомців (у виконанні Джона К’юсака і Кейт Бекінсейл) в розпал передноворічної лихоманки в Нью-Йорку назавжди змінила їхнє життя, а глядачам по всьому світу підказала ще один можливий сценарій для романтичних фантазій.

 

 «Відпустка за обміном» (2006)

Фільм про британку Айріс і жительку Голлівуду Аманду (Кейт Вінслет і Кемерон Діас), які вирішили обмінятися на час зимових канікул будинками, щоб залікувати сердечні рани, став не тільки однією з найромантичніших картин, але і прекрасною рекламою сервісів, що пропонують господарям обмінятися будинками на певний час. Після виходу цієї романтичної комедії в 2006 році світ буквально заполонила хвиля гастролерів, які мріють зустріти свого Джуда Лоу за схожих обставин.

 

«Реальна любов» (2003)

Незважаючи на те, що всі події в «Реальній любові» розгортаються навколо Різдва, уявити собі добірку новорічних фільмів без цієї ліричної комедії Річарда Кертіса просто неможливо. У ній кожен знайде історію, яка виявиться близькою саме йому - благо, в картині аж цілих дев'ять новел, і всі неймовірно зворушливі.

 

«Це дивовижне життя» (1946)

Дивовижна історія про Джорджа Бейлі, власника невеликої страхової компанії, чесного, чуйного, люблячого чоловіка і батька. На нього звалилося чимало неприємностей і він навіть думає про самогубство. Очевидно, що така людина потребує допомоги ангела-хранителя. І Небеса посилають йому Кларенса, єдиного вільного на той момент Ангела Другого Класу, приємного, доброго, але недосвідченого, який ще навіть не заслужив крила.

 

«Сам удома» (1990)

Комедія «Сам удома» і її продовження «Сам удома 2: загублений у Нью-Йорку» вже давно асоціюються у всіх із новорічно-різдвяними святами. Вже більше двох десятиліть жоден Новий рік не минає без витівок Кевіна МакКалістера.

 

«Привіт сім’ї» (2005)

Родина Стоунів – дружна і привітна, яка завжди готова прийти на виручку будь-кому із близьких. Втім, на Мередіт – нову подругу улюбленого сина – це не розповсюджується. Ця «штучка з Манхеттена»  - зовсім не та, кого б рідні хотіли бачити поруч з Еверетом.

 

«Сім’янин» (2000)

Сьогодні ти успішний бізнесмен і господар свого життя, а завтра прокидаєшся в незнайомому ліжку в незнайомій родині і дізнаєшся, що в тебе є дружина, діти і ти – продавець шин. Навряд чи про таке різдвяне «диво» мріяв головний герой цього фільму, але, зрештою, воно пішло йому на користь.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень