Що подарувати коханій на Новий рік: 5 ідей для солідних подарунків

Свято наближається і час подумати про подарунки близьким. У мережі багато корисних порад та ідей, але більшість із них доволі бюджетні, навіть символічні. 

Якщо бажаєте подарувати коханій щось цінне, ми підготували 5 цікавих ідей.

iPhone 12

 

Чому б не останній айфон? Тим паче презентація девайсів вже відбулася і вони от-от надійдуть до магазинів, зокрема eldorado.ua.

Особливість 12 лінійки у тому, що вони доволі великі за розміром і для жіночої долоні теж знайдеться варіант. Потрібно лише замовити iPhone 12 mini – це найменший пристрій нової серії з діагоналлю 5.4''.

Попри маленький розмір, девайс майже не поступається за потужністю своїм "старшим братам" Pro та Max. До речі, випускається потенційний презент у гарних жіночих кольорах корпусу – червоному, зеленому, білому та новому синьому, чорний також є.

Ювелірні прикраси

 

Як співають у відомій пісні, "діаманти – найкращі друзі дівчат". І це завжди безпрограшний подарунок. Тим паче новорічної ночі, коли хочеться якогось дива. Сережки з камінчиками, браслет чи навіть каблучка – мабуть, найочікуваніші.

Тож, якщо бажаєте здивувати свою другу половинку коштовностями, радимо заздалегідь дізнатися про її вподобання та розмір каблучки. 

Камінці можна підібрати під колір очей чи навіть знак Зодіаку, так радять астрологи.

Набір аксесуарів

 

Коли однієї подарованої речі здається замало – обирайте набір, наприклад, аксесуарів. Зазвичай до набору входять сумка, гаманець, ключниця чи блокнот, або якісь інші дрібниці. А якщо обрати вироби ручної роботи чи відомого бренду, вдасться потрапити у саме серце коханій.

Та будьте уважні, на подарунок краще обирати аксесуари у базових кольорах – чорний, білий, бежевий, сірий, синій, щоб ваша красуня могла комбінувати обновку з наявними нарядами.

Набір косметики

Це найскладніше рішення стосовно подарунка, адже потрібно вгодити та вгадати (з типом шкіри, кольорами тощо). Тому під час вибору доглядової та декоративної косметики на подарунок чоловікам радять запитати у консультантів або дорослих членів сім’ї – дочку, сестру, матір. Або ж нехай ваша кохана самостійно вибере необхідні засоби, а ви їх презентуєте. Так, втрачається магія новорічного сюрпризу, проте немає ризиків подарувати щось непотрібне.

Годинник

Кажуть, що дарувати годинник – погана прикмета. Та якщо в усе ці вірити, доведеться постійно пильнувати, чи не перейшла вам дорогу чорна кішка або жінка з порожнім відром.

Годинник – чудовий подарунок до будь-якого свята, особливо на Новий рік.

Та якщо ваша дівчина раптом згадає про народні прикмети, нехай просто віддасть на заміну кілька грошових монет, наче вона його придбала, і насолоджується новим аксесуаром.

Подарунковий сертифікат

 

Але чого насправді хоче жінка, знає лише вона сама. Тому можна подарувати коханій сертифікат до магазину чи спа-салону, де вона за власним бажанням вибере речі, парфуми чи процедури краси. А от який депозит на ньому зробити, це вже вирішуйте самі.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень