Що і за скільки купують рівняни до 8 Березня (ФОТО/ВІДЕО)

Подарунок для жінки - справа індивідуальна, обрати його не просто. Ми вирішили поцікавитися у торгівельних точках міста, що зазвичай купують чоловіки до 8 Березня

Наш кореспондент вирішив почати звиробів з бурштину - ювелірних прикрас, близьких нашомукраю.

Коштують такі прикраси від 80 грн, але можна зустріти й такі, що не поступаються в ціні квартирі. Найбільш рідкісний бурштин - білий і чорний. Продавці пропонують придбати картини з бурштину. Їх вартість стартує від 200 грн.
[media=80765]
[media=80766]

У святковий весняний день слабинку у режимі харчування певно дозволять собі навіть найбільш затяті борчині за струнку талію. Що ж, дозвольте жінкам потішити себе смачненьким!

Щоправда, одним тістечком на свято все ж не обійтися. Більшість чоловіків купуватимуть ще й квіти. Гарний весняний букет із різних квітів буде коштувати від 100 гривень. 
[media=80772]

До 8 Березня квіти зазвичай дорожчають, і вагомо. Можна взяти на озброєння більш практичний подарунок – вазон. Він буде тішити око не один рік. Коштують вони від 150 гривень. Можна знайти і дешевші, але не у центральній частині міста. 
[media=80776]

На ринку вже продають проліски, коштують вони від 15 грн (ті що на фото - від 20). Щоправда, їх продаж в Україні заборонений, адже ця квітка занесена до Червоної книги.

Хтось жінок і дівчат потішить листівкою.  Коштують вони від 2 грн, а листівки ручної роботи від 40грн.
[media=80780] 

Останнім часом вважається приємним подарунком мило ручної роботи, його роблять спеціально як сувенір. Таке мило має надзвичайно гарний аромат. До того ж, палітра ароматів набагато ширша,  ніж у звичайному милі, є навіть фісташкове. Воно буває різної форми і найчастіше продається одразу у гарних подарункових коробках. Коштує таке мило від 40 грн. У місті є багато відділів, де продають саме таке мило.

Ароматичні свічки, елементи декору, статуетки чи настільний годиннк, а може гарний світильник, та навіть декоративний фонтан - таких товарів дуже багато, варто включити уяву і ви точно зможете підібрати щось дуже гарне. Коштують такі свічки чи статуетки від 20-40 гривень.
[media=80775]

Косметика - теж гарний подарунок, але чоловікам варто взяти до уваги те, що тут уяву краще вгамувати. Адже тільки жінка знає, що їй потрібно в цьому безкінечному переліку! Ми отримали рекомендацію від консультанта, що слід звузити свій вибір і купити або туш (вона підходить всім), або парфум (тут треба знати, які запахи любить ваша кохана), або подарунковий набір. Коштує косметика в середньому від 200 грн. Також є симпатичні рушники для обличчя, вони малі і мають гарне пакування - як кекси або морозиво. Консультанти пропонують рушнички як додадок до косметики. Коштують вони від 28 грн. 
[media=80774]
[media=80777]

Клатчі і сумки - також потрібний подарунок, але доволі ризикований. Якщо все ж зважитесь, сумки коштують від 300 грн, клатчі - від 200 грн. 

Годинники - ще один ризиковий подарунок. Як і у випадку з сумкою, треба дуже добре знати жінку, щоб дарувати їй годинник. Коштують жіночі годинники від 180 грн.
[media=80779]

І от практично безпрограшний варіант – золоті і срібні прикраси. Вони останнім часом стали дуже дорогими. Але це вже залежить від можливостей гаманця. Коштують такі прикраси в середньому від 1000 грн за грам золота 525 проби. 
[media=80769]

До речі, деякі опитування показали, що жінкам часом вчинок чоловіка важливіший за матеріальні цінності. Жінки аргументують, що бодай раз на рік чоловік повинен щось зробити сам (заспівати, станцювати, приготувати, змайструвати і тд), а не просто заплатити. 

;

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень