Що думають про напис на гранатометі «За Сашка Білого» його побратими

За неофіційною інформацією, саме такий напис був на гранатометі, з якого поцілили у приміщення патрульної поліції Рівного

На тубусі від РПГ, з якого сьогодні вночі обстріляли патрульну поліцію Рівного, були написи. Це підтвердив Радіо Трек і очільник рівненських патрульних Сергій Мерчук. 

Радіо Трек стало відомо, що на тубусі від РПГ, серед іншого, був напис «За Сашка Білого».

Це підтверджує і фото, яке надіслали для Радіо Трек.

Чи справді покійний Олександр Музичко міг стати причиною обстрілу рівненських патрульних - ми запитали у людей, які довго і доволі близько знали його. Вони стверджують, що це – маячня, говорить член УНСО Іван Пантюх:

- Це неправда, напевно. Це не пов’язано з Білим. Якби стріляти за Сашка Білого, то потрібно було б по тій поліції, по старій міліції стріляти. Я взагалі не розумію ситуації.

 

Щодо кваліфікації події Іван Пантюх каже, що, на його думку, стрілянина з РПГ набагато серйозніший злочин, аніж хуліганство:

- Хуліганство? З гранатомета? Ну, це смішно. Це зовсім не хуліганство, це вже серйозний злочин, набагато серйозніший.

Ще один близький товариш Олександра Музичка - керівник Спілки учасників бойових дій «УВО» Сергій Пандрак називає цей факт вандалізмом.

Адже зловмисник пошкодили комунальне майно. А такого собі дозволити люди, близькі до ідеології Білого, не могли:

- Щось у мене дуже великий сумнів, що там міг бути такий напис. Якщо і був, то це, значить, провокація, тобто, ніхто з побратимів Сашка Білого такий вандалізм вчинити не міг, тому що Сашко був прихильником того, що державне, комунальне майно не повинне бути знищене, воно повинно бути збережене для українців.

Не вірить в те, що постріл з РПГ у приміщення управління патрульної поліції Рівного може бути пов’язаний з вбивством Сашка Білого і керівник Національного руху «ДІЯ» на Рівненщині Роман Коваль. 

За його словами, нічні події в обласному центрі можуть бути пов’язані з намаганнями дестабілізувати ситуацію на Рівненщині. І це матиме свої наслідки – каже активіст:

- Будуть проводитися обшуки в плані неблагонадійних, будуть шукати зброю, боєприпаси. Але це й так є роботою патрульної поліції.

До слова, кваліфікації злочину обурюються і користувачі соцмереж.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень