Що будуватимуть у Золотієві – запитають у мешканців мікрорайону

Таке пообіцяв міський голова Рівного

Нагадаємо, місцеві мешканці прийшли на сесію з пікетом, вони звернулися до депутатів з проханням не продовжувати договір оренди підприємцю, що вже 10 років винаймає ділянку в центрі мікрорайону. І вже в кінці цього року в нього термін оренди закінчується.

Як розповідають місцеві жителі, орендована земля обнесена 2-метровим парканом, а за ним невпорядкована територія. Як розповідають, забудовник збирається звести там розважальний заклад. Втім, сам підприємець, що теж прийшов на сесію, пояснює, що будувати збирається магазин.

А ось люди хочуть, щоб влада збудувала дитячий садок.

В зв’язку з цим депутати ухвалили рішення створити спеціалізовану комісію, що поїде на місце, і вже після того прийматиме рішення. В свою чергу міський голова Володимир Хомко говорить, що йому все одно, на чий бік стануть обранці. Далі пряма мова:

Я просто навіть усовуюся від голосування, без різниці, як депутати проголосують. Але хай виїдуть на місце, зберуть мешканців, і там порадяться.

Також мер відзначив, що думки про будівництво варто спитати в кожного мешканця Золотіїва.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень