Що буде зі стадіоном «Авангард» у Рівному

Адже Антимонопольний комітет України скасував тендер на його реконструкцію

Як пояснив на засіданні міськвиконкому міський голова Рівного Володимир Хомко, до участі у тендері були допущені дві компанії – «Реноме» та «Фіалка». Пропозиції інших фірм були відхилені через неналежно підготовлені документи. Одна з них -  ТОВ "Луцьккомунбуд" -  поскаржилося в Антимонопольний комітет на фірму «Реноме», через що тендер скасували.

Гендиректор групи компаній «Реноме» Надія Гладкевич пояснила, що першою причиною претензій до них стала буцімто неправильно оформлена державним банком «Укрексімбанк» гарантія.  Друга претензія – це підтвердження підписання саме тієї форми договору, яка була викладена в тендерній документації.

Обидві причини вона назвала формальними. І пожартувала, що, видно, лучани не хочуть, щоб у Рівному був стадіон.

Міський голова Рівного Володимир Хомко пообіцяв, що рішення Антимонопольного комітету не оскаржуватимуть:

Якби ми зараз поборолися в Антимонопольному і сталося б, наприклад, що ми відігралися, то наступне було б далі – в суд подання заяви і заблоковано вже, що тендер не оголосити.

 

Тобто нас повісили б на розтяжку на роки, щоб взагалі не можна було приступити до реконструкції. Я думаю, що така мета й ставиться.

 

Я колись напишу книжку про ці перипетії зі стадіоном. Але це буде після того, як піду з цієї посади.

Тож, за словами Володимира Хомка, місто оголосить новий тендер на реконструкцію «Авангарду». Таким чином буде втрачено ще півтора-два місяці до тих півтора-двох років, які витратили на проектування і на експертизу проекту реконструкції. І не факт, що ситуація з тендером не повториться, і що знову хтось з його учасників, які не стали переможцями, не звернуться в суд чи в Антимонопольний комітет.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень