Що буде замість ресторану «Істанбул» у Рівному?

Знаний у Рівному ресторан «Істанбул» закритий вже кілька тижнів. У закладі триває ремонт, і, кажуть, змінами у зовнішньому вигляді все не обмежиться – ресторан буцімто продали. Подейкують, що новим власником став Володимир Ковалець, якому належать такі популярні в місті заклади як «Айвенго», «Софія», «Виноград». До речі, якраз на грузинську кухню, на якій спеціалізується «Виноград»,  нібито має надалі перейти оновлений «Істанбул».

Втім, із власних джерел нам стало відомо, що «Істанбул» в оренду на 50 років взяв Денис Косюга, власник ресторанів «Три слона» та «Egoista», а також компанії пасажирських автобусних перевезень «Шалена черепаха». Щоправда, наразі жодної офіційної інформації немає.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень