Що буде у рівненському парку на місці «Домінуса»

Це питання розглядатимуть навесні

У парку Шевченка більше не буде «Домінуса». Підприємця, який тримав цю землю в оренді, напередодні суд забов’язав звільнити територію.

За словами директора парку Андрія Черепанова, що саме буде на місці колишнього літнього кафе - має вирішувати громада, адже ідей нині є багато:

Взагалі плануємо зробити громадське обговорення. Можливо, вони будуть в Інтернеті, чи зробимо якісь громадські слухання. Бо ідей багато. Є ідея зробити там спортивний майданчик, музей кованих скульптур. Я думаю, до цього питання ми повернемося навесні, і вирішимо з громадою, - каже Андрій Черепанов.

Звільнити територію «Домінуса» мають уже найближчим часом. Якщо цього не станеться, за словами Андрія Черепанова, парк писатиме відповідні звернення до прокуратури. Що ж саме в майбутньому з’явиться на цій території, стане відомо, вочевидь, навесні.

Поки ж тривають морози, парк займається плануванням заходів на 2017 рік. Серед пріоритетів - оновлення літньої естради та ландшафтний дизайн. Які сюрпризи парк підготує рівнянам цього року, Андрій Черепанов пообіцяв розказати у лютому. До слова, обрізку дерев у парку проводитимуть у лютому, а поки ж стежать за чистотою зони відпочинку і посипають паркові стежки піском.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень