Що зробити, щоб поганий сон не справдився: народні прикмети

Як нейтралізувати поганий сон

Що робити, щоб сон не збувся

Перш за все, потрібно взяти блокнот і записати в нього основні моменти сну, щоб відновити його в пам'яті. Далі варто розповісти про сновидіння якомога більшій кількості людей.

Якщо сон був занадто особистим, інтимним, можна обмежитися колом близьких друзів, які зрозуміють переживання людини.

Люди, яким потрібні матеріальні обереги, можуть повісити над ліжком так званий «ловець снів», талісман, що надійно захищає від негативних сновидінь і їх втілення в життя.

Згідно з прикметами, щоб позбутися поганого сну, потрібно вивернути наволочку і поспати на іншій стороні дві ночі.

Як тільки людина прокидається від кошмару, їй потрібно подивитися у вікно або на джерело вогню, це може бути запалена свічка або звичайна газова конфорка.

Якщо сон приводить в жах, його не хочеться нікому розповідати, досить не згадувати деталі, «відпустити» бачення і постаратися забути його.

Психологи не радять серйозно сприймати погані сни, які наснилися, коли людина перебувала у стані сп'яніння, у неї були явні проблеми зі здоров'ям, були зовнішні подразники (незручне ліжко, шум, некомфортна температура, нове місце тощо).

Джерело: UKR.MEDIA

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень