Що треба зробити, аби грошове дерево нарешті розкрило свої магічні здібності

«Магічний ритуал» на залучення багатства

Кажуть, існують спеціальні рослини, які можуть залучати грошовий потік і створювати в домі фінансову стабільність. Однією з таких рослин здавна вважається грошове дерево.

Мовляв, щоб залучити фінансове благополуччя, досить просто принести цю рослину в будинок. А ще дуже важливо бути позитивно налаштованими і вірити, що товстянка обов'язково допоможе

Однак насправді не все так просто.

Щоб залучити гроші в будинок за допомогою рослин, потрібно вибрати найбільш підходящий саме для вас варіант. Наприклад, грошове дерево має зелене листя, відтінки якого варіюються від світлих до насичено яскравих. Їхній колір дещо нагадує різні відтінки доларових купюр, тож обирайте рослинку собі до смаку

Ця рослина позитивно діє на загальне самопочуття людей, які проживають в будинку. Ефірні олії, що входять до складу грошового дерева і містяться в листі та стеблах, підвищують фізичну активність, настрій і навіть покращують роботу головного мозку.

Людина, в будинку якої росте товстянка, зазвичай добре почувається і переважно перебуває у хорошому настрої, вона працездатна і може швидко приймати рішення

Як зауважують прихильники такого способу покращення фінансового стану, найкраще цю рослину розмістити у себе на робочому столі.

«Чарівний ритуал»

Товстянка, до речі, дуже гарно цвіте
Товстянка, до речі, дуже гарно цвіте

Його можна провести, якщо в будинку є гроші. Перед посадкою рослини необхідно на дно квіткового горщика покласти 6 будь-яких монеток. У цей момент необхідно уявити себе процвітаючою і багатою людиною, а при кожному поливі квітки - згадувати цей стан.

В результаті такий спосіб буде своєрідною психологічною програмою для майбутнього фінансового успіху.

Якщо в будинку є вже доросла рослина, то в такому випадку монетки можна просто закопати в верхній шар землі і повторювати ті ж самі дії.

Додатково можна прикрасити квітку червоними стрічками з прикріпленими монетками для більш повного відчуття благополуччя.

Ця стаття має ознайомчий характер, її не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Експертні думки, висловлені у цьому матеріалі, мають право на існування і дійсно можуть стати в нагоді, однак точно не вирішать усіх ваших проблем. Якщо у вас виникли певні труднощі, краще зверніться за допомогою до фахівця.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень