Що робити при невдалому фарбуванні брів в домашніх умовах — ефективні поради, лайфхаки

Невдале фарбування можна змити

Фарбування брів — популярна б'юті-процедура, без якої важко уявити сучасну жінку. Брови тоді виглядають красивими і доглянутими, а жінки економлять час під час макіяжу.

На жаль, часто буває, що майстер виконав роботу невдало або самостійне фарбування брів виявилося поганим. Змити фарбу на бровах можна кількома способами.

Шампунь для освітлення

Змити фарбу можна за допомогою шампуню для висвітлення. Його використовують для видалення з волосся залишків олій та засобів. Нанесіть засіб на брови і залиште на 60 секунд. Потім змийте.

Ромашка

Залийте окропом пакетик ромашкового чаю, залиште на 7-10 хвилин, відіжміть їх і покладіть на брови на 30 хвилин. Якщо потрібно, повторіть процедуру 4-5 разів.

Візьміть паузу

Часто, поглянувши в дзеркало після фарбування, очікування не співпадають з реальністю. Колір видається дуже насиченим, експерти радять не зациклюватися і почекати кілька днів. Протягом тижня фарба вимиється і вже не буде такою яскравою.

Олія

Щоб змити фарбу з брів в домашніх умовах, підійде лляна, оливкова, соняшникова олія. Її можна наносити чистим аплікатором від туші або пензликом. Через пів години після нанесення залишки засобу акуратно промокніть ватним диском. Починати обробку варто відразу після невдалого фарбування — так можна досягти кращого результату.

Змініть майстра

Це точно правильне рішення, яке допоможе запобігти небажаним результатам. Хороший майстер знає, який відтінок найкраще підійде клієнту. Тоді ваші брови будуть красивими, а ви потішеними.

Джерело:Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень