Що подарувати на Новий рік: 10 бюджетних варіантів

Хороший подарунок можна зробити без значних витрат

Новий рік 2023 Україна зустрічатиме в умовах повномасштабної війни, і багато людей не мають можливості інвестувати значну суму в подарунки. Але щоб зробити хороший подарунок, не обов'язково потрібні великі гроші. 

Гірлянда на батарейках або USB

Постійні відключення електроенергії - нова реальність українців, тому обравши світлодіодну гірлянду як подарунок на Новий рік, ви точно не помилитеся. За своїм виконанням гірлянда на батарейках може мати форму нитки, штори, завіси або сітки. Колір світла: від однотонного білого чи жовтого до різнобарвного.

Набір LED-свічок

Світлодіодні свічки (LED) – ще один корисний варіант подарунка друзям на Новий рік-2023. На відміну від звичайних воскових свічок вони абсолютно безпечні. Тому можете не турбуватися, якщо діти чи домашні тварини ваших близьких людей виявлять до них інтерес.

Теплий плед

Якщо не знаєте, що спільного подарувати на Новий рік 2023 року сім'ї друзів, придивіться до м'якого пледа. Він не тільки стане атрибутом тепла та домашнього затишку, але й буде корисним, коли в будинку немає опалення.

Термос для напоїв чи їжі

Термос стане чудовим подарунком на Новий рік-2023. У ньому можна взяти теплі напої чи їжу на роботу, тренування чи навчання. Харчовий термос врятує і в умовах відключення світла, коли немає можливості приготувати гарячий обід або заварити чай.

Настільна гра для компанії

Через відключення світла українці стали більше часу проводити без гаджетів. У хід пішли настільні ігри, які довго припадали пилом у шафі. Нова гра стане актуальним подарунком для друзів, яка дозволить зібрати разом близьких людей та весело провести час.

Блокнот-планер

Корисним подарунком для активних та ділових людей стане стильний записник. В органайзері зручно записувати свої плани на день, місяць та рік, дати зустрічей, відряджень та інших заходів.

Тепла піжама або домашні капці

Утеплитися взимку потрібно не лише на вулиці, а й удома. Тому фланелева піжама та теплі капці – доречний варіант подарунка на Новий рік. Святковий настрій допоможе створити веселий принт та декор у стилі Нового року.

Картина за номерами

Картини за номерами дозволять корисно провести час та відволіктися від тривожних думок. У наборі надається полотно, фарби та пензлики. Для того, щоб написати картину, не обов'язково бути художником. Все, що потрібно – на зазначені цифрами ділянки наносити фарбу з таким самим номером.

Новорічна чашка

Чашка - бюджетний варіант подарунка, але він здатний викликати шквал емоцій, особливо якщо врахувати тематику свята.

Підписка на стрімінговий сервіс (Netflix, Spotify, YouTube Premium)

Підписка на стрімінгову платформу може виглядати не особливо урочисто, але одержувачу вона точно сподобається. Адже таким подарунком можна насолоджуватись не один день.

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень