Що буде з доларом в останній тиждень 2023 року: Прогноз  

Що каже експерт

Фінансовий експерт Тарас Лєсовий розповів, що наприкінці 2023 року ситуація на валютному ринку буде досить обнадійливою і, можливо, чи не найкращою за цілий рік.

Після скасування валютних обмежень готівковий ринок впевнено наслідуватиме курсову поведінку міжбанку, а гравці ринку конкуруватимуть між собою власними курсами.

 

Крім того, об’єктивне домінування пропозиції над попитом через «святковий фактор» ще більше зблизить готівковий курс до міжбанківського: ми припускаємо, що в останній тиждень року різниця буде майже нульовою (таке зближення поки що варто вважати ситуативним, однак ми не виключаємо, що це триватиме і на початку 2024 року), – зауважив Тарас Лєсовий.

За його словами, межі курсових коливань на готівковому ринку найімовірніше будуть на рівні 37-38 грн/долар та 39-41 грн/євро, а поточні курсові зміни, як і різниця між курсами покупки та продажу не перевищать 0,2 грн.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень