Ще одне місто і район Рівненщини можуть потрапити до червоної карантинної зони

Найближчим часом

Гощанський район і місто Дубно, де зростає захворюваність на коронавірус, є кандидатами на введення червоної карантинної зони.

Нині у такій зоні – міста Рівне та Острог, Демидівський, Зарічненський. Здолбунівський, Костопільський, Млинівський та Острозький райони.

Про це на брифінгу розповів перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін. І додав:

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко повідомив, що Міністерство охорони здоров’я пропонуватиме Кабміну посилити карантинні обмеження.

 

Зокрема, обмежити діяльність зон харчування, дитячих кімнат, розважальних зон у торгових центрах, ввести більш жорстку заборону на проведення масових заходів. А також відновити дистанційне навчання для учнів старших класів.

Зміни можуть зачепити і регіони, які потрапляють до червоної зони, і ті, де рівень тестування на коронавірус не перевищуватиме 20%. Місцева влада в них не зможе вирішувати, які обмеження запроваджувати, а лише виконуватиме вимоги Державної комісії з питань ТЕБ та НС. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень