Ще до того, як «померти», Путін у четвер зустрівся з Явлінським: говорили про «перемир’я з Україною» (ФОТО)

Та «припинення вогню»

Українці сподіваються на диво, але треба бути реалістами і надіятися Чудо.

Може Бог нам явить таку милість і прибере того чорта, але поки останнє офіційне повідомлення про Путіна стосується його зустріч з лідером російської партії «Яблуко»

Зустріч та, нібито відбулася вчора, в четвер.

Як повідомляє прес-служба партії, яку цитує російська служба  «Радіо Свобода»:

Главной темой была «необходимость соглашения о прекращении огня» в зоне так называемой «специальной военной операции» на территории Украины.

 

Ряд СМИ со ссылкой на анонимные источники утверждают, что Путин предложил Явлинскому быть посредником в возможных переговорах с украинскими властями. Подтверждения этой информации нет.

 

Пресс-секретарь президента России Дмитрий Песков отказался раскрывать подробности встречи. «Я это не комментирую», – заявил он.

 

Ранее в различных телеграм-каналах, без ссылок на конкретные источники, появилась информация о том, что в Кремле ищут условно либерального кандидата для участия в президентских выборах 2024 года.

 

Среди возможных таких кандидатов называлось имя Григория Явлинского. Он неоднократно участвовал в выборах, за что большинство оппозиционеров обвиняли его в спойлерстве.

 

Однако согласно сообщению пресс-службы «Яблока», на прошедшей встрече Явлинского с Путиным президентские выборы не обсуждались. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень