Шалені черги під «Рівнегазом»: що робити споживачам з впровадженням «червоної зони»

Люди звертаються за звіркою показників лічильника

В Україні, і в Рівненській області зокрема проходить масова звірка показників лічильників газу. По суті це інвентаризація показників лічильника.

Зміни цін на природний газ в попередніх періодах призвели до численних викривлень показників переданих споживачами – їх завищенням у час дії низьких цін та заниженням під час опалювального сезону.

Тому товариство прийняло рішення про проведення інвентаризації показників у населення з застосуванням фотофіксації.

Контролери «Рівнегаз» щоденно отримують завдання на фотографування показів за допомогою мобільного додатку «104.UA.Контролери».

 В першу чергу перевіряють тих абонентів, які звернулись з заявами щодо уточнення нарахувань у Клієнтський простір, далі – у тих, де не знімались показники понад 6 місяців.

Адже лише фотофіксація може гарантувати правдивість даних і виключити людський фактор (помилки чи навмисне спотворення показів).

В цей час у товаристві працює 80 контролерів, які щомісяця відвідують помешкання близько 30 тис. наших споживачів.

 

На виконання завдання по інвентаризації показів потрібен час, і це не місяць і не два, адже «Рівнегаз» обслуговує близько 266 тис. споживачів.

На сьогодні проведено інвентаризацію половини із загальної кількості клієнтів (127 тис.).

Зважаючи на те, що від 26 жовтня Рівненська область переходить у «червону зону» у Клієнтських просторах будуть діяти карантинні обмеження відповідно до вимог МОЗу.

Уточнити інформацію стосовно показань можна скориставшись номерами контакт-центру: 067 01 01 104 або 0362 461-104

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень