Шахрая-мебляра, який полюбляв азартні ігри, судитимуть у Рівному

Він брав у клієнтів завдаток і зникав

Фото ілюстративне

53-річний чоловік раніше працював на деревообробному підприємстві. Завдяки досвіду та професійності мав хороші відгуки та базу клієнтів.

Однак, упродовж останніх двох років до поліції звернулося понад 10 ошуканих замовників, які звинувачували його у шахрайстві.

Майстер приймав замовлення на виготовлення дерев’яних меблів, сходів та предметів інтер’єру. Клієнти залишали завдаток, а після замірів чоловік уже на зв’язок не виходив.

У ході досудового розслідування слідчі довели його причетність до 12 вчинених шахрайств на загальну суму завданих збитків у понад 130 тисяч гривень та повідомили про підозру.

Крім того, працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції встановили, що чоловік отримані аванси одразу витрачав на азартні ігри.

За скоєне підозрюваному загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень