Шахрай виманив у десятирічного хлопчика 2,5 тисячі гривень

Його вже спіймали

На початку травня до поліцейських звернулася 28-річня рівнянка, що невідомий чоловік виманив у її сина гроші. У той день 10-річний хлопчик був сам в квартирі, розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька:

До квартири потерпілої у двері постукав невідомий. У цей час удома перебував лише її 10-річний син, який відчинив незнайомцю. Чоловік поцікавився, чи є ще хтось із дорослих та повідомив, що йому терміново потрібні гроші на поховання.

 

Він також зазначив, що про позику відомо батькам та вони дозволили  взяти гроші. Хлопчик знав, де зберігаються заощадження, тому передав незнайомцеві 2,5 тисячі гривень. Коли додому повернулася мати, стало зрозуміло, що дитина довірилася шахраю.

За описом поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 54-річний сусід потерпілої. Наразі слідчі готують матеріали для повідомлення чоловіку про підозру, гроші повернули заявниці.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень