Шахраї по-новому обманюють рівнян

Вони «полюють» на тих, хто шукає через Інтернет житло

Розповідає рівнянка Вікторія:

На сайті OLХ я побачила оголошення: «Здам в оренду однокімнатну квартиру біля магазину «Рубін» у Рівному за 2 тисячі гривень, з ремонтом, меблями. Власник живе у Києві, турбувати не буде. Без агентства». Фото квартири в оголошенні – доволі принадні.

 

Зважаючи на те, що переважно у місті за таку низьку ціну нереально знайти квартиру, я зателефонувала за номером, вказаним в оголошенні. І почула таке: «Їхати у Рівне, щоб показати Вам квартиру, мені дорого. Скиньте завдаток – 1000 гривень мені на банківську картку, то я приїду, здам Вам житло».

Переказувати кошти на банківську картку Вікторія не стала. А буквально за 5 хвилин з оголошення в Інртернеті вже зник номер телефону "власника" квартири.

Я пробую його набрати, а абонент – поза зоною досяжності. А згодом в цьому ж оголошенні – вже інший номер та інше ім’я власника.

 

Впевнена, що таким чином «заробляють» гроші шахраї. Тож застерігаю рівнян від того, щоб не повелися на їхню аферу. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень