Шахраї, грабіжник і крадій - їх розшукує поліція Рівненщини (ФОТО)

Чоловіки переховуються

Чотирьох зловмисників із Рівненської області розшукують правоохоронці за скоєння злочинів. Чоловікам повідомили про підозру, однак вони ухиляються від органів суду, тож їх оголосили у розшук.
 

  • Козар Олег Миколайович, 1989 р. н., уродженець Миколаївської області, житель Рівного. Чоловік обвинувачується у вчинені крадіжки.

  • Станкевич Дмитро Михайлович, 1983 р. н., уродженець та житель Рівного, який обвинувачується у шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах.

  • Цибульський Денис Юрійович, 1991 р. н., уродженець та житель обласного центру. Чоловіку повідомлено про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом за попередньою змовою та застосуванням насильства.

  • Черначук Юрій Миколайович, 1967 р. н., уродженець та житель села Федорівка, Гощанського району, який підозрюється у шахрайстві у великих розмірах.

Правоохоронці звертаються до усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо місць перебування зловмисників, звертатись у поліцію а телефоном: (067) 95-16-758 або 102.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень