Екс-рівнянин і антикорупціонер Шабунін виклав в Інтернет фото свого будинку

І назвав його ціну

Віталій Шабунін

Зробив це у соцмережі Фейсбук, повідомивши, що за антикорупціонерами ведуть незаконне спостереження. Так, за його словами, ключових людей громадської організації "Центр протидії корупції" прослуховують і таємно навідуються до них у "гості".

Як поінформував Віталій Шабунін, нещодавно хтось їздив до них з дружиною на земельну ділянку, щоб сфотографувати їхній будинок і викласти в інтернет. Сенсації цей "хтось", вважає Шабунін, не зробив, бо він і сам періодично фотознімки будови викладає в інтернет.

Також антикорупціонер зауважив, що у нього коментарів щодо будинку не брали. Тож, вочевидь, вони їм не потрібні. Але, оскільки Шабунін вважає, що влада розпочала полювання на антикорупціонерів, вирішив розповісти про свій будинок:

 

Vitaliy Shabunin Кілька років тому придбали з дружиною 5,8 соток під Києвом. Згодом почали там будуватися: перший внесок повністю погасили після продажу квартири на Борщагівці. Решту будемо виплачувати три з половиною роки - влізли в розстрочку від забудовника. Дім в один поверх: три кімнати, суміжна кухня-зал, котельня і кладовка - всього 120 кв. м. Загальна вартість разом з чистовим ремонтом, кухнею, сантехнікою, скважиною, насосом, септиком і т.д. $83 тис. дол. 

Віталій Шабунін підкреслив, що додає фото будинку. Мовляв, робить це для того, "щоб незвані гості не совались там", де житимуть його діти і батьки, а брали фото з його сторінки.

Також Шабунін додав, що хоч він і не держслужбовець, але оприлюднив свою електронну декларацію про доходи за 2015 рік і з нетерпінням чекає того ж від народних депутатів.

Нагадаємо, що Віталій Шабунін, ще будучи студентом п`ятого курсу, став депутатом міськради Рівного. У 2008 році переїхав Києва і почав працювати в громадянській мережі "Опора". Паралельно очолив молодіжну організацію "Всеукраїнська фундація регіональних ініціатив" (ФРІ). У 2012 році створив ГО «Центр протидії корупції», якою керує й нині.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень