Серіал «Гострі козирки» продовжили ще на 2 сезони

П'ятий сезон британського серіалу «Гострі козирки» («Заточені кепки») ще не вийшов в ефір, а його автор, Стівен Найт, вже задумався про сезони наступні. В інтерв'ю Birmingham Press Club він розповів, що має намір зняти ще як мінімум два сезони «Гострих козирків», шостий і сьомий. Ще більш приємна новина полягає в тому, що Кілліан Мерфі, зірка серіалу, про ці плани вже знає і дав свою згоду.

Звичайно, плани на нові епізоди залежать ще й від каналу, але Найт впевнений, що BBC Two, який показує «Гострі козирки», дасть згоду на зйомки 6 сезону:

Ми точно знімемо 6 сезон і, найімовірніше, ще й 7. Після 4 сезону всі як збожеволіли. Ми вже поговорили з Кілліаном, і він згоден, та й всі інші учасники основного касту згодні теж, - повідомив Найт.

П'ятий сезон «Гострих козирків» з'явиться в ефірі тільки в 2019 році. В ньому буде 6 серій.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень