Серіал «Як я зустрів вашу маму» отримає сіквел – «Як я зустріла вашого тата»

Головну роль зіграє Гіларі Дафф

Серіал «Як я зустрів вашу маму» (2005-2014)

Онлайн-кінотеатр Hulu замовив 10-серійне продовження серіалу «Як я зустрів вашу маму», повідомляє Variety. Серіал отримає назву «Як я зустріла твого тата»: в ньому головна героїня Софі буде розповідати синові про те, як познайомилася з його батьком.

Дія серіалу розгорнеться у 2021 році, в центрі сюжету - життя Софі та її близьких друзів. Інших подробиць немає - невідомо також, як саме серіал буде пов'язаний зі своїм попередником.

У роботі над шоу візьмуть участь і творці оригіналу, Картер Бейз і Крейг Томас, - вони будуть виконавчими продюсерами. Роль головної героїні Софі виконає Гіларі Дафф.

Гіларі Дафф

Оригінальний ситком виходив на CBS з 2005 по 2014 рік. У 2013 році канал уже намагався створити аналог шоу з головним жіночим персонажем, але не вийшло: проєкт закрили відразу після випуску пілотного епізоду.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень