Сергій Синяк врятував потопаючого студента на Рівненщині, який ... шукав смерті? (6 ФОТО)

Це було у Млинові

Сергій Синяк показує -- де був хлопець

Річка Іква, яка тече до нас із Львівщини через Тернопільщину, Дубно та Млинів, є доволі широкою.

Днями, саме в Млинові  на цій річці ледь не загинув студент.

За одними даними йому 18 років, за іншими – 21.

Ріка Іква

Як повідомляє Державна служба надзвичайних ситуацій у Рівненській області:

01 серпня близько 15:00 мешканець смт. Млинів Сергій Синяк врятував на річці 21-річного юнака.

 

Чоловік почув крики про допомогу та одразу побіг до річки де побачив, що на водоймі, тоне хлопчина. Не гаючи часу Сергій стрибнув у воду та витягнув потерпілого на берег.

 

Фахівці швидкої медичної допомоги, які прибули до місця події, оглянули рятівника та хлопчика, надали їм першу медичну допомогу, але від госпіталізації обоє відмовились.

Однак, нетривалий інтернет-пошук вивів нас на Сергія Синяка працівника стадіону «Колос».

Виявляється, це саме він врятував хлопчину:

На території стадіону «Колос» у Млинові виникла ситуація, в результаті якої могло обірватися життя людини. Але завдяки працівнику стадіону, який працював неподалік, цього вдалося уникнути.


Сергій Синяк не розгубився і врятував життя молодого чоловіка, який тонув у воді та надав першу невідкладну допомогу потерпілому.

Сергій Синяк -- працівник стадіону «Колос»

Нарешті, ми знаходимо й свідчення самого Сергія Синяка про все, що трапилося 01 серпня.

Сергій Синяк – працівник селищної ради, який доглядає за благоустроєм на центральному пляжі. Сергій без будь-яких  героїчних наголосів розповів:

- Разом із Віталієм Козеруком ми косили траву на території пляжу. У косарці закінчився бензин, тож на фоні «мовчазної » косарки в тиші почув чийсь неприродний кашель та інші звуки, які сигналізували про ймовірну біду на воді. І хоча за очеретом нічого не було видно, щодуху помчав на оті тривожні звуки, залишивши Віталію телефон, аби викликав невідкладну медичну допомогу.

 

У  водоймі без тями перебував незнайомець, який однією ногою вже зробив крок у потойбіччя. Як нам мене, він втратив орієнтацію і жодних , бодай мінімальних,  рухів для власного порятунку не робив. Тобто десь вже змирився зі своєю незавидною долею. Крім того, невдаха був п’яний.

Далі в цій публікації RvNrews сказано

Як з’ясувалося, врятований молодик  заледве не постійний пацієнт цього відділення: упродовж нетривалого часу вже втретє сюди потрапляє.

А йому – лишень 18 років! Навіть не називаю населеного пункту, звідки той шукач гострих відчуттів вирушає на пошук гострих пригод  до райцентру, бо ця інформація не додасть авторитету його мешканцям  – роботящим і світлим людям, яку зробили чималий вклад в історію нашого району і країни.

 

Водночас на цього персонажа мали б звернути увагу відповідні служби та органи, а то складається враження, що юнак свідомо чи підсвідомо шукає плачевного фіналу…

Сергій Синяк

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень