Сергій Пандрак прагне потрапити на Олімпіаду у Токіо

Заради мети рівненський унсовець та громадський активіст щодня тренується на відкритій водоймі

Днями у місті Дніпро завершився Чемпіонат України з веслування на байдарках та каноє. Крім основної програми, відбулися і змагання параспортсменів. Отож, рівнянин Сергій Пандрак, який є керівником Спілки учасників бойових дій та АТО «Українська військова організація» (УВО, посів у цих змаганнях друге місце.

Сергій Пандрак задоволений своїм результатом, адже на одній воді брав участь у змаганнях з нині чинними паралімпійцями, які мають значно більше досвіду у веслуванні. Рівненський активіст розповів, що вперше сів у байдарку тільки два роки тому у травні, після того як внаслідок важкого поранення на Сході втратив ногу. Про свої плани на майбутнє Сергій Пандрак говорить так:

Я уже два роки займаються байдаркою. Це була розвідка боєм цього року, по суті. Планую в 2020 році гідно представити Україну по параканоє на Олімпіаді у Токіо. До цього ще треба вийти на Чемпіонат Європи, потім на Чемпіонат світу, а тоді вже рухатися на Олімпіаду. Я поставив собі таку ціль і таку мету, я до неї рухаюся.

Готуватиметься Сергій Пандрак до проходження спринтерської дистанції у 200 метрів. Запевняє, що дистанція на 2 тисячі метрів певною мірою легша, адже вимагає витривалості. А от на коротких дистанціях змагатися зі значно молодшими спортсменами не просто. Втім, Сергій Пандрак не втрачає оптимізму і каже, що практично щодня тренується на Басівкутському озері, долаючи від 8 до 10 кілометрів на воді. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень