Серед жертв п'яного майора у Києві – 24-річна дівчина з Рівненщини: їй ампутували ногу (6 ФОТО)

Вона перебуває у важкому стані

У Києві на території військової частини нетверезий майор ЗСУ Володимир Холодний скоїв наїзд на трьох дівчат-курсанток Української військово-медичної академії. Їх у важкому стані доставили у військовий шпиталь, двом з них ампутували ногу.

Волонтери збирають гроші на лікування постраждалих. Одна із потерпілих — Тетяна Ніколаєва з Рівненщини.

Нагадаємо, у важкому стані до лікарні потрапили три дівчини.


Травми були завдані таким чином, що двом із дівчат довелося проводити ампутації.

Володимир Холодний недавно повернувся з АТО й отримав місце у Військовій Медичній Академії

Як пише ZAXID.NET

У 23-річної Галі Николин на одній нозі відкритий перелом, на іншій – закритий. У 24-річної Тетяни Ніколаєвої з Рівненщини ампутована одна нога. В 23-річної Саші Гуй з Кіровоградщини ситуація найскладніша, тому що дівчина має супутнє захворювання, у неї ампутували одну ногу, вирішують питання щодо ампутації другої.

Галі Николин з Львівщини -- активна пластунка

Волонтери оголосили спільний збір коштів для трьох дівчат. Це погодили з дівчатами та їхніми родинами. Допомогу збиратимуть на один рахунок для всіх трьох постраждалих і розподілятимуть відповідно до потреб: 5168 7456 0514 9878 (Воронкова Наталя).

«Ми не знаємо, які будуть потреби в Галини після переломів.


Також є питання вартості протезування Тетяни і Саші. Зараз їх лікують безкоштовно, але гроші на протезування виділять як на звичайних громадян, а не потрійну суму, як учасникам АТО. А це найдешевший протез», — розповіла ZAXID.NET волонтерка Наталія Воронкова.

Дівчата -- курсантки -- прийшли сюди просто отримати форму. Її, воочевидь, і мав видати майор, який приїхав п'яним і почав курсанток "по-парубоцьки" притискати автомобілем до сходів. Типу "загравав"

Як додала волонтерка, за інформацією очевидців інциденту, дівчата не були знайомі між собою, вони чекали на отримання військової форми. А Володимира Холодного вони знали, адже напередодні його представили дівчатам як офіцера курсу (на зразок куратора чи класного керівника у школі).

«Він здійснив наїзд не з першої спроби. Гучно включив музику, зробив одне коло у їхньому напрямку, дівчата встигли відскочити на сходи, а з другої спроби він виїхав на сходи, де їх і переїхав», — каже Наталя Воронкова.

Можна припустити, що  п’яний офіцер ось так – по-дикому – загравав із підлеглими курсантками.

Батьки травмованих дівчат. Фото "Главком"

Між тим РБК-Україна переказує слова п. Людмили – мами Тетяни Ніколаєвої з Рівненщини:

Мама ще однієї постраждалої Людмила, говорить, що дочка у важкому стані. Дівчині ампутували ліву ногу, але вона тримається.


До неї приходить багато людей, щоб підбадьорити і провідати. В тому числі і ті, хто колись залишився без ноги, але продовжує вести активне життя.

У свій перший день на роботі він зламов долю і життя трьом молодим дівчатам

Нагадаємо ще раз номер картки для збору коштів на порятунок дівчат та виготовлення протезу для Тетяни Ніколаєвої з Рівненщини

5168 7456 0514 9878 (Воронкова Наталя)

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень