Серед рівненських парамедиків є «джокери» (ФОТО)

Люди, які врятують від втрати крові

Рівненська бригада екстреної медичної допомоги взяла участь у Всеукраїнських змаганнях за міжнародною участю «Черкаські медичні ралі — 2018».


 

Команда з Рівного у складі Андрія Стахнюка, Миколи Коїша, Вікторії Євчук та Віталія Матвійчука, а також кураторів-начмеда Олега Гикавчука та заступника з медицини катастроф Олега Ушкевича відпрацювала навідмінно та отримала перемоги у двох конкурсах: «Мультиплекс – 2 ( emergency department )» – робота у відділенні невідкладної допомоги та «Джокер» - надання допомоги постраждалим із масивними кровотечами.


 

Головний лікар КЗ «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Андрій Бортнік вважає, що рівненські медики перемогли, бо здобули безцінний досвід, удосконалили свої знання і практичні навички.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень