Селище на Рівненщині хоче встановити сміттєспалювальну піч

Її ще називають «крематорієм»

Так виглядає піч для спалювання сміття, яку ще називають "крематорієм" 

Комплексний підхід до вирішення сміттєвої проблеми збираються застосувати у Гощі. Зовсім недавно під сміттєзвалище тут знайшли місце на території Симонівської сільради. Але у планах – облаштувати власне сміттєзвалище на території своєї селищної ради, але за межами населеного пункту. До того ж, на власному сміттєзвалищі хочуть не просто закопувати сміття, а його сортувати і відправляти на переробку, а ще – спалювати.  

Детальніше розповідає селищний голова Гощі Микола Панчук:

Ми зараз готуємо проект такий, щоб там була сортувальна лінія, щоб сміття можна було використати для переробки. І ще є крематорій – така установка, де його можна спалювати. Його теж мало хто використовує: Нова Англія, європейські країни. Викидів немає, плюс теплиці можна робити.

 

Ми розробляємо уже такий стратегічний план. І надіємося, що ми його здійснимо. Тоді можна буде підключити весь район, допомогти всім.

До речі, в інтернеті ціна найдешевшої сміттєспалювальної печі, яка працює на дизельному паливі – орієнтовно 36 тисяч гривень.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Сміття
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень