Селянам на Рівненщині виділили понад мільйон гривень на пільгові кредити

Гроші даватимуть на побудову, реконструкцію, купівлю житла, його утеплення, а також підведення до нього комунікацій

В області триває програма індивідуального житлового будівництва у сільській місцевості «Власний дім». Цього року на програму виділено 1 мільйон 300 тисяч гривень.

Гроші підуть на пільгові кредити селянам для побудови, реконструкції, купівлі житла, його утеплення, а також підведення до нього комунікацій.

В першу чергу пільгові кредити надаватимуть учасникам АТО, молодим сім’ям, неповним сім’ям, позичальнику, який має трьох і більше дітей.

Так, 300 тисяч гривень кредиту надаватиметься людям на зведення оселі, 150 тисяч – на завершення будівництва, 200 тисяч – на купівлю житла.

Позику у сумі 50 тисяч гривень можуть взяти селяни на утеплення будинків та підключення їх до комунікацій.

Кредити людям надаватимуть під 3 % річних на період від 10 до 30 років. Не платитимуть відсотки за позиками військовослужбовці під час перебування в АТО, а також родини, у яких троє і більше дітей до 18 років.

Для того, аби отримати кредит, потрібно звернутися у сільську раду із заявою, яку подадуть на розгляд Рівненському обласному фонду з підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.

Телефон Фонду для довідок: (0362) 26 84 47.

До слова, за кошти програми «Власний дім» на селі побудували 7 будинків, купили 3 помешкання, підключено до існуючих комунікацій 12 садиб та утеплено 5 впродовж 2016 року. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень