Ті, хто проти «Руки Кремля», опинилися під загрозою у Рівному (СЕКТА?)

Їх так знеславив Ясковець

Сьогодні, 3 червня, на офіційному сайті «Інформ «Родовід»» з’явилось офіційне ЗВЕРНЕННЯ учасників «Українського товариства охорони пам’яток історії та культури Рівненської області до громадськості». Воно стосується нещодавнього конфлікту з Анатолієм Ясковцем, підприємцем з Рівного.

Текст офіційного звернення Ви можете бачити тут.

Втім найважливіше, на що нарікають члени товариства – це погана «слава», яку їм нібито забезпечив Анатолій Ясковець. Ось витяг із звернення:

Так звана прес-конференція А.Ясковця уже дала перші наслідки:
– Товариству відмовили в оренді приміщення для проведення засідань;
– Інтернетом та ЗМІ поповзла усіляка маячня про діяльність Товариства.

Ми, члени Товариства, рішуче протидіємо спробам розвалу діяльності Товариства та звертаємося до усіх причетних до конфлікту в родині Ясковців – не приплітайте наше Товариство до цієї справи, яка має чіткі ознаки тривалого сімейного конфлікту дорослих та свідомих людей!

Нагадаємо, про існування секти у Рівному наприкінці травня заявляв рівненський підприємець Анатолій Ясковець. Сектантами він називав членів «Українського товариства охорони пам’яток історії та культури Рівненської області до громадськості».

Більше про це редакція писала у статті «Секта» проти РУКИ КРЕМЛЯ у Рівному (ФОТО/ВІДЕО)

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень