«Проблема у вихованні. Виховують терпил», - рівняни про секс-скандал в РДГУ

В обговореннях думки розділилися

Про звинувачення у секс-домаганнях щодо студенток та викладачок професора Рівненського державного гуманітарного університету Володимира Годовського сайт Радіо Трек писав у публікації Кого домагався Годовський у Рівному? Підніміть руку!  Ректор університету Руслан Постоловський розповів нам, що Годовський - у лікарні і щокафедру хореографії, яку він очолював, можуть закрити. 

Цю тему обговорюють мешканці міста у Фейсбуці. Ми зібрали найцікавіші коментарі:

Ніна Скиба Дівчата в юному віці дуже чутливі. Мало хто з них почувається впевнено і може вчасно та адекватно дати відсіч чоловічій похіті будь то в транспорті чи в навчальному закладі. В юному віці лиш формується характер і закладаються підвалини форми поведінки в різних життєвих ситуаціях, тому брак досвіду і знань робить дівчат заручником терпимості. І коли геть молоденьке дівча попадає в залежність від обставин чи від страху бути засудженою/висміяною навколишніми, вона, в більшості випадків, обирає мовчання, чим і потакає подальшим аналогічним насильницьким діям. Залежність - робить її жертвою. І все через недалекоглядність та стериотипність мислення більшості батьків і оточуючих, адже вона розуміє, що усі скажуть - "сама винна"!

Halyna Shyshkova Воно то так.. дуже багато залежить від батьків і від того чи дівчина може їм відкритися. Я не могла розказати, бо почула б оте "сама винна" .. це дуже болюча тема. Дітям в школі ще треба пояснювати, що дозволено, а що неприпустимо по відношенню до себе.

Ніна Скиба Мені теж було соромно сказати мамі, що в тролейбусі один чоловік чомусь сильно до мене притискався, бо мене виховували так само в класично-ізольованому розумінні сексуальних стосунків. Зате свою донечку я навчила що робити/говорити, коли і як бити, якщо не доходить словами.

Ольга Яковлева Це багаторічна вседозволеність та вікова недостатність! Чоловікові все сходило з рук. Довгі роки. Всі знали і мовчали. Мовчали = автоматично підтримували. А тут ще фізіологічні зміни, про які він не стидається говорити. Йому навіть це подобається смакувати. В мене з матеріалу склалося враження, що він навіть не усвідомлює, що він зробив і які можуть бути наслідки.

Ruslan Vlasyuk Все гарно написано, однак було б доволі не погано проаналізувати тих самих "опецьків", адже це теж не з проста вони вдаються до таких вчинків, оскільки тут можуть зіграти як і дитячі травми і виховання, так і психологічні відхилення.

Владимир Туран Блин, деду уже 70 и ему что-то ещё хочется... Как по мне, кому-то нужно место... Уверен: долго его посада пустой не будет. Его я не покрываю, но.
А если и так... В этом случае, насколько мне известно, сама пришла к нему - кто откажется от такого внимания... А монтаж видео, смена голосов, затухания лиц -монтировать можно все. СМИ мастера раздуть историю... 
Ну, а теперь, читая эти строки: сколько девушек молодых и постарше сами без проблем лезут в трусы парням на дискотеках, в парках и т.д. и самое главное незнакомым или же малознакомым. Так это норм и никто не обсуждает...

Вадим Нерета Коли на роботі (навчанні) начальник змушує підлеглого працівника до інтимучерез пропозицію підвищення по кар'єрі , або з погрозою про звільнення, таких мужланів треба звільняти з роботи, незалежно скільки їм років.

Катерина Таєр-Ульянова Проблема у вихованні. Виховують терпил. Так зручніше батькам. А потім - це її проблеми. На жаль...

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень