Секс, гроші, наркотики: фотографку звинуватили у підгляданні (ФОТО 18+)

«Брудні вікна Америки»

[media=161891]

Ваш автор вважає, що з вірогідністю у 99,99% уся ця історія – вигадка, а всі фото, що їх ви побачите далі, є постановочними.

Однак…

Хіба можемо ми сперечатися з Америкою?

Тож далі читайте офіційну версію:

«Брудні вікна» Меррі Альперн

Тут і далі ми подаємо всі фото серії -- парно (по дві)

Історія фотопроєкту «Брудні вікна» почалася, коли фотографка Меррі Альперн помітила, що з квартири її подруги відкривається вид на вікно ванної кімнати секс-клубу у фінансовому районі Нью-Йорка.

Всю зиму 1993-94 років вона через телеоб'єктив підглядала за всім, що відбувається.

[media=161886][media=161887]

У серії своїх вуаєристських фотографій Альперн таємно знімала біржових брокерів та інших ділових чоловіків, які приходили після роботи на Волл-стріт «віддати сотні доларів і наркотики жінкам у стрінгах та чорному мережеві».

Результатом такого шпигунства стала фотокнига, - передає Gazeta.

«Брудні вікна» – це серія знімків чоловіків і жінок різного ступеня роздягнутості, що займаються сексом або вживають наркотики за вікном, яке перетворилося в ідеальну рамку для кадрів Альперн.

Кримінальна атмосфера (прийом наркотиків, проституція, підрахунок грошей) заворожує своєю таємничістю, почуттям забороненого і небезпечного. У той же час зернисті зображення не позбавлені елегантної естетики і шарму, пише carabaas.com.

«Ці мінідрами і їх незмінний реквізит – презервативи, татуювання, силікон, крек – заповнили мою голову, і я постійно думала про вікна. Вони почали з'являтися в моїх снах», - сказала Альперн про свою скандальну серію.

[media=161895] [media=161889]

Фотографку звинуватили в зйомці порнографії та підгляданні. Але вона відповіла, що всього лише відобразила моменти, які в дійсності відбуваються кожен день і зробила це, щоб вивчити відносини чоловіків із жінками та їхню імпульсивну поведінку.

Меррі Альперн стала одним із фотографів, яка потерпала від нападок консерваторів Конгресу, які намагалися захистити Національний фонд мистецтв від цього фотопроєкту.

В результаті Музей сучасного мистецтва в Нью-Йорку і Сан-Франциско кинулися виставляти серію.

Пізніше Альперн зробила ще один фотопроєкт під назвою «Шопінг», до якого увійшли зображення прихованих відеокамер.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень