Оргії і кокаїн: сплив запис ПРЕЛЮДІЇ до голої фотосесії у Дубаї (ВІДЕО 21+)

«Хтось думав, що вони туди фоткатись поїхали?» (с)

У мережі опублікували ролик, на якому видно, як організатор квітневої голої фотосесії в Дубаї Віталій Гречин розважається з моделями.
 

Українські моделі були напівроздягнені або зовсім голі. Відео розмістило видання «Страна» у своєму Telegram-каналі . На кадрах видно, що дівчата курили, вживали наркотики і демонстрували, м'яко кажучи, вульгарну поведінку.

Спочатку в ролику з'явився сам організатор поїздки в Дубай Гречин, перед яким на кріслі лежала одна з моделей – без бюстгальтера і з розсунутими ногами.


Потім дівчата засвітилися в поліцейській формі, сидячи в приміщенні на дивані. Перед ними на столі був розсипаний білий порошок, ймовірно, це кокаїн.

 

На відео кокаїн наносять на слизову вагін учасниць фотосесії. Це відбувається і на вулиці, і в приміщенні.

 

Відео строго 21+

Організатор голої фотосесії дівчат в ОАЕ, киянин Віталій Гречин зізнався, що у нього були інтимні стосунки з двома з моделей, , але запевнив, що «це був не груповий секс».

От як тепер коментують побачене в соцмережах:

- Хтось думав вони туди просто фоткатись поїхали?

 

- Все было бы очень мило, если бы не наркотики. Хотя, если бы не наркотики, все не было бы так мило.

 

- Так тепер влада Дубаїв повинна ще і наркотою «в товарных количествах»  на своїй території «озаботится»  і  відкрити справу на всіх «фігурантів». Цікаво що загрожує (які строки ув'язнення чи інше) за провіз і споживання наркоти в цій мусульманській країні? 

 

- Може то борошно, з чого ви взяли.

 

- То сушене сало порошкоподібне
Дівчата ж явно патріотки

 

- Кгм...На уривку з відео видно практикуючого акушера гінеколога...

 

- Не знаю чего у нас пишут что украинки, если даже в рашке писали там в основном россиянки были. При чем даже дочь какого-то мультимиллионера (украинки тоже но несколько только из всей толпы)

Ну а вечерника то ожидаемо какая


Нагадаємо, у Дубаї заарештували дівчат, які вийшли голими на балкон. Вони знімалися в рекламному ролику на замовлення одного з місцевих жителів.

Правоохоронці підтвердили, що причиною затримання українок стало порушення норм моральної етики та поширення в соціальних мережах фото та відеоматеріалів непристойного характеру.


Літак із Дубая з українськими натурницями, яких депортували з країни, прибув у ніч на 13 квітня в аеропорт «Бориспіль». Одна з дівчат згодом заявила, що її зґвалтували.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень