СБУ попереджає про терористичну загрозу на «Полі Берестецької битви»

Правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі

Заходи до річниці битви під Берестечком, що проходитимуть у неділю, 18 червня, на території Національного історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви», можуть бути використані активістами окремих громадсько-політичних структур для порушення громадської безпеки, - попереджає Управління СБУ в Рівненській області.

Управління Служби безпеки України в Рівненській області у взаємодії з іншими правоохоронними органами працюватимуть у посиленому режимі з метою недопущення дестабілізації ситуації на урочистостях.

Для своєчасного виявлення, запобігання та припинення можливих терористичних проявів обласне Управління СБУ закликає мешканців та гостей  історико-меморіального  заповідника «Поле Берестецької битви»:

зберігати пильність та дотримуватися заходів безпеки під час перебування у публічних місцях,

утриматися від участі в несанкціонованих масових заходах суспільно-політичного характеру.

У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв або підозрілих предметів, а також наявності даних про факти прибуття і перебування в регіоні підозрілих осіб, інформацію про наміри здійснення диверсій, просимо звертатися до правоохоронців.

В Управлінні СБ України в Рівненській області діє цілодобова телефонна «гаряча» лінія: (0362) 678-606, або  на телефон чергового (0362) 62-43-43.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень