Спецназ СБУ затримав колаборанта, який хотів очолити «Рівненську народну республіку» (ВІДЕО)

Колаборант перебував на Рівненщині й передавав окупантам координати в/ч для нанесення авіаударів 


Про затримання злочинців повідомили у Службі безпеки України. Зокрема, на Рівненщині спіймали коригувальника вогню. 

 - У Рівненській області спецпризначенці СБУ затримали чоловіка, який передав російським окупантам інформацію про переміщення техніки ЗСУ та розташування військових частин для нанесення авіаударів, - йдеться у повідомленні відомтсва у Телеграмі. 

Тим часом у прокуратурі Рівненщини додали:

-  Крім цього злочинець виявив бажання очолити окупаційні органи у випадку захоплення росіянами території Рівненської області.

 

18 березня, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання зрадника, у нього вилучено 4 боєкомплекти патронів до автоматичної зброї та дві гранати РГД-5 із запалами до них.

 

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України.

 

Йому вже оголошено про підозру, вирішується питання обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування проводять слідчі УСБУ в Рівненській області.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 12 до 15 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, з початку збройної агресії російської федерації проти України правоохоронці Рівненської області виявили та передали до СБУ 112 підозрілих осіб для встановлення їх можливої причетності до ДРГ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень