Рибні котлети в мультиварці (РЕЦЕПТ)

Дізнайтеся як приготувати найсмачніші котлетки

Мультиварка стала справжнім порятунком для тих, хто постійно сидить на дієтах. Що саме готувати в мультиварці — неважливо, адже все виходить смачним, корисним і максимально некалорійним.

Пропонуємо рецепт правильної їжі. 

Рибні котлети: з якої риби готуємо?

Рибні котлети можна готувати з декількох видів риби. Але особливо смачні рибні котлети виходять з:

горбуші;

судака;

тріски;

хека;

минтая.

Як вибрати свіжу рибу для рибних котлет в мультиварці?

Є кілька хитрощів, за допомогою яких можна вибрати свіжу рибу:

  1. у свіжої риби завжди трохи волога луска. Якщо риба виглядає обвітреною, вона явно залежалася.
  2. свіжа рибка завжди лежить на долоньці рівно, а у тієї, що зіпсувалася, звисають хвіст і голова.

Рецепт рибних котлет в мультиварці: смачна і швидка вечеря

​Інгредієнти:

1 кг - рибного філе (підійде будь-яка риба, яка найбільше подобається тобі);

2 ст.л. - оливкової олії;

1 - морквина;

1 - цибуля;

1 - яйце;

1 - стакан панірувальних сухарів;

2 - шматочки черствого чорного хліба без скоринки;

1 - стакан молока;

сіль і перець за смаком.

Рибне філе нарізаємо шматочками і подрібнюємо на фарш. Дрібно наріжемо цибулину і натремо на тертці моркву.

В мультиварку відправляємо ложечку оливкової олії і включаємо режим, який розрахований для смаження продуктів.

Замочуємо черствий чорний хліб в склянці молока.

Чекаємо, поки олія трохи нагріється, викладаємо в мультиварку овочі і злегка обсмажуємо їх до м'якості. Викладаємо овочі окремо, а саму мультиварку вимиваємо і готуємо до наступного етапу приготування рибних котлет.

Змішуємо прокручену в блендері або на м'ясорубці рибу, цибулю і моркву і розмочений хліб. Додаємо в суміш яйце і сіль з перцем. Отриману суміш ще раз прокручуємо в м'ясорубці або в блендері.

Насипаємо в зручну ємність панірувальні сухарі. Ліпимо котлетки однакового розміру з отриманої суміші, обвалюючи фарш в панірувальних сухарях.

У мультиварку додаємо ще одну столову ложку оливкової олії і вибираємо той же режим для смаження. Кришку при приготуванні рибних котлет не закриваємо. Смажити одну котлетку потрібно приблизно 20 хвилин (по 10 хвилин на кожну сторону).

Смачного!

Джерело - lady.tochka.net

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень